Transport

Cu un parc auto impresionant, SUCCES TRANSPORT  are ca principal obiectiv satisfacția clientului, firma deținând toate licențele necesare unui transport în deplină siguranță și conforme cu toate reglementările legale interne și internaționale.

SUCCES TRANSPORT este mereu conectat la tehnologiile de ultimă generație pentru a putea oferi servicii prompte și de calitate.

Un alt obiectiv primordial al SUCCES TRANSPORT este încadrarea și menținerea firmei în topul principalilor jucători din piață în domeniul transporturilor, atât de mărfuri generale cât și de persoane, agabaritice, produse petroliere și produse congelate.

Politica privind transportul a trebuit să ofere o viziune pe termen lung, o serie de obiective asociate în vederea dezvoltării sectorului şi o definire clară a misiunii sale în cadrul companiei, plecând de la un nivel logistic optimal reprezentat în special de disponibilitatea mijloacelor de transport în locurile dorite, costul transportului, durata acestuia, siguranţă în respectarea termenelor, gradul de adaptabilitate la cerinţele specifice de transport impuse de particularităţile produsului, măsura în care asigură menţinerea calităţilor şi a integrităţii produsului transportat.

Toţi aceşti factori au dus la crearea şi dezvoltarea acestui sector, având ca punct de plecare satisfacerea propriilor nevoi cum ar fi aprovizionarea depozitelor şi distribuţia de mărfuri şi carburanţi pe reţeaua proprie, până la nevoia de satisfacere a clienţilor noştri (distribuţia de produse proprii de panificaţie şi masă lemnoasă).

Servicii oferite:

  • TRANSPORT PERSOANE

Datorită bazei logistice moderne de care dispunem, Succes și-a îndreptat atenția asupra dezvoltării transportului de persoane. Colaborările cu agențiile de turism, inspectoratele școlare precum și alte instituții și societăți interesate în transportul de persoane fac dintre aceștia parteneri solizi ai companiei Succes.

Punem la dispoziție autocare și microbuze moderne, dotate cu AC, sonorizare, sistem Video-TV interne cu ecrane LCD:

  • TRANSPORT INTERN ȘI INTERNAȚIONAL MARFĂ – TIRURI/ DUBIŢE
  • TRANSPORT AGREGATE , MASĂ MINIERĂ SAU STERIL
  • TRANSPORT CARBURANȚI ȘI LUBRIFIANȚI
  • TRANSPORT MASĂ LEMNOASĂ
  • TRANSPORT UTILAJE
  • SERVICII PERSONAL TEHNIC CU AUTOTURISME ȘI AUTOTURISME DE TEREN
  • SERVICII GENERALE PENTRU UTILAJE MARI

Orice autovehicul din parcul auto (tir, trailer, autoutilitară, etc) sau utilaj (buldozer, buldoexcavator, TAF, macara, etc) al companiei Succes poate fi închiriat. Costurile se stabilesc în urma negocierii cu departamentul de transport.