Carmangeria

Carmangeria

carmangeriaCeea ce îşi propune Carmangeria SUCCES, este să ofere produse de caliate precum carne proaspată, preparate din carne proaspetă, produse din carne afumată.

Încercăm în permanenţă să aducem noutate produselor noastre, iar eforturile sunt reflectate în satisfacţia clienţilor.

Ne preocupăm permanent de instruirea personalului pentru a fii la curent cu tot ce e nou pe piaţă, precum şi de igienizarea spaţiilor de producţie.

Deşi carmangeria este o ramură tânără a companiei Succes am reuşit rapid să ne impunem pe piaţă datorită profesionalismului cu care ne tratăm clienţii … şi pentru că SUCCES ştie ce înseamnă un client mulţumit, vom face faţă oricărei provocări

carmangerie_succesSituată în Piaţa Centrala din Tg-Jiu atât ca punct de vânzare cât şi ca punct de plecare pentru distribuţia proprie, Carmangeria Succes vine în sprijinul clienţilor companiei pentru a asigura o continuitate a produselor din carne, cât şi prospeţimea şi calitatea incontestabilă a acestora.

Sortimentaţia de carne şi produse din carne este destul de variată, cuprinzând carne proaspătă de porc şi vită, produse din carne de porc şi vită, cât şi produse din carne afumate.

 

Sortimentaţia de carne şi produse din carne este variată. Dintre produse putem enumera:

  • Carne proaspătă porc: muschiuleţ, pulpă, cotlet, antricot, ceafa, carne lucru, costiţă, ciolane, etc.
  • Carne proaspătă vită: manzat, muşchiuleţ, pulpă, antricot, rasol, carne lucru, etc.
  • Preparate din carne proaspătă: cârnaţi groşi Runcu, cârnaţi proaspeţi Succes, cârnaţi porc Succes, carne tocata amestec, pastă mici, etc.
  • Produse din carne afumată: carnaţi porc afumaţi Succes, ciolane, coastă porc, slănină, etc.