Benzinarii

Benzinarii

benzinariiCele 7 stații de distribuție a carburanților, SUCCES Oil din Tg Jiu, Bumbeşti-Jiu (punct Vişina), Drăgoieni (2 stații), Câlnic, Buneşti (Vâlcea), Floreşti (Mehedinţi) au ca principal scop necesitatea oferirii unor produse ce respectă în totalitate normele naționale și europene referitoare la calitate, dar mai ales pe respectul oferit clientul.

Clienţii benzinariilor SUCCES trebuie să fie siguri de calitatea produselor petroliere, care este garantată indiferent de locaţie şi de momentul de achiziţie. O atenţie deosebită se acordă întreg lanţului de activităţi de la aprovizionarea cu produse petroliere pâna la comercializarea acestora, SUCCES dobândindu-şi imaginea unei companii care s-a remarcat prin calitatea de necontestat a produselor petroliere pe care le comercializează. Prin colaborarea cu laboratoarele de control specializate, se crează posibilitatea punerii în aplicare a unor programe severe de control permanent al calităţii produselor oferite.

De asemenea în fiecare stație de carburant Succes Oil există un market Succes în care clienții noștrii pot găsii o gamă diversificată de produse alimentare și nealimentare. Raionul de produse din gama auto, suprafața mare de rafturi frigorifice pentru băuturi, vin astfel în întâmpinarea nevoilor și sporesc confortul clienților noștrii.

În procesul de modernizare a stațiilor de carburant în fiecare market Succes va funcționa și o zonă special amenajată pentru fast food și cafea, astfel încât clienții vor putea petrece câteva clipe de relaxare și vor putea savura sandwich-urile calde și proaspete din producția proprie, alături de o cafea sau o băutură rece.