Horeca

HORECA

viavaiPizzeria Via-Vai Situată în Tg-Jiu, str. 8 Mai, reprezintă o nouă abordare a clienţilor noştrii într-o manieră elegantă şi sofisticată, presărată cu puternice accente clasice.

Pe fondul unui stil clasic, realizat din nuanţele pământului, Pizzeria Via-Vai emană în atmosferă, acel “ceva” impalpabil care face ca un loc să se impregneze subtil în mintea şi sufletul consumatorului. Echilibrul aromelor este rezultatul pasiunii cu care sunt gătite sorimentele, reproducând gustul reţetelor italiene. Aici puteti savura o sortimentaţie diversificată de pizza, paste, salate şi fresh-uri proaspete.

—————————————————————————————————————————————–

Restaurantele SUCCESVişina, situate într-o zonă pitorească, pe defileul Jiului, se află la doar 5 minute de orasul Sadu, la 20 minute de Târgu Jiu şi în apropierea Mănăstirii Lainici.

Restaurantele SUCCES – Vişina au însemnat o provocare pentru noi şi o experienţă gastronomică de neuitat pentru dumneavoastră. Cu suflet, cu pasiune, cu responsabilitate şi multă muncă în echipă, am creat un meniu divers, în care bucătăria tradiţională şi internaţională se îmbină armonios însoţite de cele mai faimoase vinuri româneşti, cu delicioşii mici preparaţi după reţeta tradiţională românească, la care se adaugă muzica oltenească autentică. Cele mai bune deserturi şi o gama largă de băuturi fine vă aşteaptă să le savuraţi!

—————————————————————————————————————————————–

Restaurant Succes – Tg-Jiu, str. Macului nr.8

Plecând de la ideea de a oferi angajaţilor o alternativă sănătoasă pentru masa de prânz la un preţ convenabil, restaurantul a fost modernizat şi transformat într-o locaţie cu mult gust. Cele două săli au o capacitate de 250 respectiv 350 de locuri, transformându-le într-un loc ideal pentru diverse evenimente (nunţi, botez, onomastici, etc.).

—————————————————————————————————————————————–

Restaurant  Milenium – Turda

Restaurantul si Pizzeria Milenium este unul dintre cele mai noi si mai moderne locatii din municipiul Turda, fiind inaugurat in luna Decembrie 2006.https://doebay.com/wp-content/pages/vegas-wild-casino-review-unveiling-the-excitement.html