Panificatie

Panificatie

panificatieProdusele de panificatie realizate în brutăria proprie sunt de o calitate şi prospeţime incontestabile, respectând în acelaşi timp tradiţia oltenească, şi în primul rând gorjenească în ceea ce priveşte modul de producere a acestor produse.

Gama de produse se diversifică continuu, în funcție de cerințele pieței, adăugându-se la acestea şi produse de patiserie, foarte apreciate datorită calităţii. Toate produsele de panificaţie SUCCES respectă principiul “Tradiţie, Calitate, Prospeţime”, iar gustul perfect natural al acestora te trimit cu gândul la copilărie.

Brutăria deţine o tehnologie agreată de către Uniunea Europeană şi are implementate normele H.A.C.C.P. Întreaga activitate de producţie, ambalare şi sortare a produselor de panificaţie se desfăşoara în coProdusele de panificatie realizate în brutăria proprie sunt de o calitate şi prospeţime incontestabile, respectând în acelaşi timp tradiţia în ceea ce priveşte modul de producere a acestor produse. Gama de produse se diversifică continuu, în funcţie de cerinţele pieţei, adăugându-se la acestea şi produse de patiserie, foarte apreciate datorită calităţii. Toate produsele de panificaţie SUCCES respectă principiul “Tradiţie, Calitate, Prospeţime”, iar gustul perfect natural al acestora te trimit cu gândul la copilărie. Producţia de pâine şi produse de panificaţie, realizată în cele două brutării din Tg-Jiu, respectiv Turda, reprezintă una din principalele verigi care susţin activitatea comercială. În acest domeniu, dotările tehnologice se concretizează într-un număr de 10 cuptoare de panificaţie (trei cuptoare tip tunel de câte 10 to/24 h fiecare, un tunel de 20 to/24 h, două cuptoare multivatră cu o suprafaţă de coacere de 15m2, un cuptor multivatră cu o suprafaţă de coacere de 24 m2, un cuptor multivatră patiserie cu o suprafaţă de coacere de 9 m2 şi două cuptoare rotative cvaduble cu o capacítate de 10 to/24h fiecare). Capacitatea de producţie în Tg-Jiu este de peste 100.000 bucăţi iar în Turda capacitatea de producţie este de aproximativ 12.000 buc. pâine tradiţională ardelenească la care se adaugă delicioasele produse de patiserie şi cofetărie realizate manual. Cele două fabrici deţin o tehnologie agreată de către Uniunea Europeană şi au implementate normele H.A.C.C.P. Întreaga activitate de producţie, ambalare şi sortare a produselor de panificaţie se desfăşoară în condiţii de maximă igienă, astfel încât să nu se înregistreze scăderi în ceea ce priveşte nivelul de calitate.