Exploatare Forestiera

exploatare forestieraExploatare Forestiera

Terra este “o navă care poartă omenirea în istorie”. Ea ne oferă toate cele necesare susţinerii vieţii, a omului şi a activităţilor economice. Responsabilitatea noastră este exploatare forestiera şi gestionarea resurselor, abordând o gândire economică care să integreze protejarea mediului.

Compania Succes deţine toate resursele necesare desfăşurării unei exploatari forestiere în condiţii optime şi în concordanţă cu obiectivele din pogramele U.E., cu privire la activităţile de exploatare forestieră, prelucrarea lemnului, transport (lemn şi materiale lemnoase) şi producţie mangal.

Procesul de exploatare forestieră se desfăşoară conform cadrului legislativ, prin utilizarea unor utilaje forestiere performante deservite de un personal calificat.

exploatare lemnResursele materiale şi umane angajate în această activitate ne permit exploatarea unui număr de 80.000 mc/an, în general lemn de esenţă tare. În viitorul apropiat preconizăm o creştere a activităţii, prin deschiderea de noi puncte de Exploatare Forestiera.