Despre noi

Cum lucrăm?


O scurtă descriere Despre noi

 

Cu perseverenţă şi din ambiţia de a avea “succes”!

În anul 1994, Compania SUCCES NIC COM a pornit de la o idee simplă de a iniţia o afacere în domeniul comerţului en-gross şi en-detail cu produse alimentare, băuturi şi tutun, dar şi produse nealimentare.

În timp, am constatat că succesul vine din a fi diferit şi apoi, din a fi pregătit să te schimbi din nou, fiind într-o continuă schimbare, îmbunătăţire şi expansiune.

Pe parcurs am dezvoltat alte activităţi conexe celei principale, respectiv: producţie de pâine şi produse de patiserie, ambalare produse (făină, zahăr, orez, fasole), producţie publicitară, comerţ cu produse petroliere, construcții, exploatare forestieră, distribuţie masă lemnoasă şi închirieri spaţii comerciale sau utilaje miniere.

În ceea ce priveşte ponderea fiecărei activităţi desfăşurate în veniturile realizate de firmă, activitatea de comerţ deţine primatul cu o pondere de 60%. Apoi,vânzarea produselor de panificaţie reprezintă 17%, exploatarea și vânzarea forestieră 9%, a produselor petroliere 7%, construcții și producție publicitară 4%, lucrările efectuate şi închirierea utilajelor, a mijloacelor de transport şi a spaţiilor comerciale au pondere de 3%.

Principiul care a constituit fundamentul firmei SUCCES Nic Com, respectat de-a lungul timpului, baza acțiunilor noastre, îl constituie practicarea celor mai mici preţuri de pe piaţă.

Compania a respectat întotdeauna standardele naţionale şi internaţionale în ceea ce priveşte calitatea produselor şi serviciilor, sloganul “Calitatea ne reprezintă, preţul ne recomandă” fiind aplicat în toate domeniile de activitate, fără nici o excepţie.

Pentru toate activităţile specifice, S.C. SUCCES NIC COM S.R.L. este certificată internaţional de ESYD (membru fondator al European Co-operation for Accreditation (EA) și membru al organizaţiei Internaţionale IAF, fiind semnatară a Protocolului de Recunoaștere Multilaterală – IAF/MLA), prin CERTIND S.A. România.

sigla3
Management al Mediului

Sistemul de Management al Mediului (SR EN ISO 14001:2005/ ISO 14001:2004)

Management al Securității Alimentelor.

Sistemul de Management al Securităţii Alimentelor (ISO 22000:2005)

Conectați-vă cu noi

Fii parte din rețelele noastre sociale