Produse Marca Proprie

Produse Marca Proprie

O companie care nu are un produs propriu nu este altceva decât un simplu intermediar între producător şi cumpărător. SUCCES, a ales să fie un lider, detaşându-se astfel în lupta prin produse marca proprie, datorită faptului că nu este un intermediar ci este un producător.

 

PRODUSE DE PANIFICAȚIE

Pentru a continua tradiţia produselor de panificaţie româneşti SUCCES aduce pe masa tuturor o pâine de calitate, tradiţională, sănătoasă fără amelioratori. Mizând pe experienţa personalului, pe calitatea materiilor prime, dar şi pe tehnica de ultimă generaţie, fabricile de pâine SUCCES se mândresc cu una dintre cele mai bune pâini şi cu la fel de căutatele produse de patiserie şi cofetărie realizate sub marca SUCCES. Pâine, cozonac, turtă, toate aceste produse ne reprezintă la cel mai înalt nivel pe podiumul producătorilor autohtoni.

 

PRODUSE AMBALATE SUCCES

Firma SUCCES NIC COM a încercat mereu să fie aproape de clienţii săi şi să le ofere produse de cea mai bună calitate la cele mai bune preţuri. Astfel, a hotărât lansarea pe piaţă a unor produse ambalate sub siglă proprie, precum zahăr, orez, făină, pesmet şi fasole, care satisfac cele mai ridicate pretenţii în materie de calitate, de condiţiile de ambalare, toate acestea la cele mai mici preţuri. Acestor produse deja consacrate pe rețeaua de retail li se vor alătura şi altele precum apă minerală, ulei, conserve, toate ambalate sub marca Succes. Compania Succes va continua să-şi extindă gama sortimentală a produselor ambalate în conformitate cu cerinţele consumatorilor şi care să corepundă sloganului “Calitatea ne reprezintă, preţul ne recomandă.”