Comert

Comert

comertCompania SUCCES deţine peste 150 de puncte de vânzare, magazine şi supermarket-uri în 7 judeţe ale României (Argeş, Constanţa, Gorj, Hunedoara, Mehedinţi, Vâlcea şi Municipiul Bucureşti).

În judeţul Gorj, SUCCES Nic Com este recunoscut ca fiind lider în domeniul retailului, bucurându-se de o bună reputaţie în rândul furnizorilor şi al clienţilor.

Principiul privind practicarea celor mai mici preţuri de pe piaţă a caracterizat firma SUCCES NIC COM încă de la înfiinţare, fiind şi astăzi principiul de bază în ceea ce priveşte activitatea de comert şi nu numai.

Diversitatea mare de mărfuri, spaţiile largi de prezentare şi preţurile mici sunt garanţia unei alegeri perfecte pentru cumpărăturile dumneavoastră în Reţeaua de magazine SUCCES

Preocuparea continuă pentru satisfacerea clienţilor şi proximitatea magazinelor sunt caracteristicile de bază ale succesului nostru.

comert succesReţeaua de magazine SUCCES este mereu în expansiune, căutând şi analizând în permanenţă posibilitatea deschiderii de magazine şi supermarketuri în localităţi noi, căutând astfel să vină mai aproape de nevoiele dumneavoastră. Suprafaţa spaţiilor de depozitare depaşeşte 18.000 m2, având posibilitatea de păstrare a produselor la temperaturi constante de la -10 la +20 grade, datorită agregatelor frigorifice existente. Spaţiile de vânzare au o suprafaţă de peste 7.500 m2. Acestea sunt situate în puncte cu acces direct, chiar în zona centrală şi ultracentrală a localităţilor, unde există vad comercial foarte bun, având acces la toate facilităţile. Cele mai multe construcţii sunt proprietatea firmei, foarte puţine sunt închiriate.