Prestari servicii

transportCu un parc auto impresionant, SUCCES TRANSPORT  are ca principal obiectiv satisfacția clientului, firma deținând toate licențele necesare unui transport în deplină siguranță și conforme cu toate reglementările legale interne și internaționale.

SUCCES TRANSPORT este mereu conectat la tehnologiile de ultimă generație pentru a putea oferi servicii prompte și de calitate.

Un alt obiectiv primordial al SUCCES TRANSPORT este încadrarea și menținerea firmei în topul principalilor jucători din piață în domeniul transporturilor, atât de mărfuri generale cât și de persoane, agabaritice, produse petroliere și produse congelate.

coloana-autoPolitica privind transportul a trebuit să ofere o viziune pe termen lung, o serie de obiective asociate în vederea dezvoltării sectorului şi o definire clară a misiunii sale în cadrul companiei, plecând de la un nivel logistic optimal reprezentat în special de disponibilitatea mijloacelor de transport în locurile dorite, costul transportului, durata acestuia, siguranţă în respectarea termenelor, gradul de adaptabilitate la cerinţele specifice de transport impuse de particularităţile produsului, măsura în care asigură menţinerea calităţilor şi a integrităţii produsului transportat.

Toţi aceşti factori au dus la crearea şi dezvoltarea acestui sector, având ca punct de plecare satisfacerea propriilor nevoi cum ar fi aprovizionarea depozitelor şi distribuţia de mărfuri şi carburanţi pe reţeaua proprie, până la nevoia de satisfacere a clienţilor noştri (distribuţia de produse proprii de panificaţie şi masă lemnoasă).

Servicii oferite:

Orice autovehicul din parcul auto (tir, trailer, autoutilitară, etc) sau utilaj (buldozer, buldoexcavator, TAF, macara, etc) al companiei Succes poate fi închiriat. Costurile se stabilesc în urma negocierii cu departamentul de transport.

Date contact:

S.C SUCCES NIC COM S.R.L
Adresa: Aleea Macului, Nr.1, Targu-Jiu, Gorj, RO (Sediu)
Adresa: Str.23 August, Nr. 170, Targu-jiu, Gorj, Ro (Punct de lucru)
Tel: (+4) 0253 953 (Sediu)
Tel: (+4) 0253 237 862 (Punct de lucru)
Fax: (+4) 0253 237 862
Mail: office@succesauto.ro

Bogdan Bolborea – Director Parc AUTO:
Mob: (+40) 752 142 434
Mob: (+40) 761 071 561
Mail: bogdan.bolborea@succesauto.ro