Constructii

Constructii

Din dorinţa de a ne amenaja şi construi activele imobile proprietatea firmei, am cooptat în GRUPUL SUCCES o firmă cu experienţă în domeniul constructiilor – COREMI SRL.
SUCCES NIC COM susţine sectorul constructii în cadrul grupului prin următoarele divizii:

Staţie sortare agregate minerale

statie sortare agregateActivitatea de exploatare a agregatelor minerale de balastieră din bazinul mineralier Jales, este parte a activităţii companiei. Capacitatea de sortare şi transport este de aproximativ 500 m3/ zi.
Sorturi comercializate:

Nude fitness video Multiniche Movies deca durabolin dose lotto t3846 black – men’s fitness shoes 30,00 €

  • Nisipul este folosit în general la majoritatea lucrărilor de construcţii ( în special la producerea betonului şi la tencuieli), în industria abrazivelor, dar şi ca antiderapant iarna. Capacitatea de extracţie este de 100 m3/zi.
  • Pietriş spălat granulaţie 16-32 mm este folosit în prepararea betonului şi în diverse lucrări de construcţii. Acesta se mai poate folosi în combinaţie cu alte materiale la amenajarea drumurilor de acces. Capacitatea de extracţie este de 170 m3/zi.
  • Pietriş mărgăritar granulaţie 4-8 este folosit în general la producerea betonului de înaltă performanţă. Mai poate fi folosit în amenajarea grădinilor, curţilor, fiind un material des utilizat în industria construcţiilor. Capacitatea de extracţie este de 80 m3/zi.
  • Pietriş spălat granulaţie 8-16 mm este unul dintre cele mai căutate sorturi de piatră folosit intens în prepararea betonului. Se mai poate folosi în amenajarea grădinilor şi curţilor. Capacitatea de extracţie este de 150 m3/zi.

Staţia de betoane

Staţia de betoane şi mortare orizontală marca CEDOMAL, are o productivitate de 20 m3/h. Produsul obţinut este de cea mai bună calitate la nivelul standardelor europene. Tipurile de betoane oferite sunt: B 100/150, B 200/250, B 300, B 400. Tipurile de mortare, pe bază de ciment, pe care le ofertăm, pentru zidărie sunt: M 10Z, M 25Z, M 50Z, M 100Z; iar pentru tencuieli: M 10T, M 25T, M 50T, M 100T. Staţia prepară atât betoane simple cât şi aditivate operând în gama de temperaturi cuprinse între +5 şi +35 grade Celsius. Staţia dispune de autobetoniere de 9,8 m3 montate pe autoşasie MERCEDES cu sistem de etanşeitate.

statie de betoane

Atelier de confecţii metalice

Pentru că piaţa actuală este dominată de cunoscători, iar clienţii devin din ce în ce mai specializaţi, orientarea către produse de calitate a devenit un standard acceptat.
Compania noastră satisface cererea tuturor clienţilor care doresc să utilizeze serviciile noastre. Considerăm că realizările noastre se datorează exigenţei partenerilor noştri. Produsele noastre sunt rezultatul unui parteneriat reciproc avantajos, bazat pe încredere şi dialog. Printre activitatea pe care o desfăşurăm amintim:

   • structuri metalice pentru construcţii, respectiv: confecţii şi decoraţiuni din inox, alamă, aluminiu, etc;
   • balustrade pentru scări interioare / exterioare, balcoane şi terase;
   • decoraţiuni şi copertine din inox;
   • placări stâlpi;
   • mobilier şi accesorii de bar;
   • porţi de acces persoane şi auto;
   • garduri şi grilaje;
   • alte confecţii metalice.

Tâmplărie de aluminiu şi PVC

Construcţiile durabile sunt una dintre provocările vremurilor noastre, dar mai ales economisirea de energie şi implementarea tehnologiilor resurselor regenerabile de energie în mediul construit. Sursa semnificativă a pierderilor de energie către mediu sunt ferestrele, uşile şi cadrele acestora. Dacă acestea ar fi înlocuite cu ferestre duble, s-ar obţine reducerea consumului de energie cu aproximativ 30%.

Pentru a ne integra în cerinţele acestor vremuri şi pentru a participa la campania de protejare a resurselor, ne aducem aportul prin îndrumarea, înţelegerea şi conştientizarea nevoilor fiecărui client. Astfel ne-am concentrat activitatea pentru realizarea unui pachet de produse şi servicii profesionale ce oferă satisfacerea cerinţelor tuturor clienţilor.

Fiecare proiect este accentuat pe calitate şi creativitate. Respectarea detaliilor şi promptitudinea în execuţia lucrărilor are ca rezultat maximum de performanţă, eleganţă şi rezistenţă.https://www.fincoadelaide.com/9-categorie-di-persone-che-non-dovresti-invitare/